Beton verbeteren

Wij stellen producenten van transportbeton en prefab betonproducten betrouwbare producten ter beschikking en openen voor architecten en aannemers wereldwijd nieuwe mogelijkheden voor vertrouwd bouwen. Wij helpen ze daarmee om beton in elk opzicht te verbeteren.

Nieuwe perspectieven creëren

Met onze moderne productsystemen zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en productie van beton en betonproducten verbeteren en de verwerking en nabehandeling eenvoudiger wordt.

 

Waar u ook werkzaam bent in de betonindustrie, kunt u vertrouwen op de vakkundigheid van onze betonadviseurs. Zij zorgen er met al hun expertise voor dat uw individuele wensen worden vervuld en verzekeren dat uw project in elk opzicht slaagt.

Omvangrijk productassortiment voor de betonproductie

Gaat het om beginsterkte, eindsterkte, dichtheid, bestendigheid, oppervlaktegesteldheid, kleur of verwerking? Het maakt niet uit. Met onze hulpstoffen kunt u elk kenmerk van beton gericht bereiken. Onze nabehandelingsmiddelen beschermen het verse beton tegen uitdrogen. Onze ontkistingsmiddelen zorgen ervoor dat het beton op optimale wijze loskomt van de bekisting en er hoogwaardige betonoppervlakten worden gerealiseerd. Voor betonbeschadigingen bieden wij een uitgebreid programma met betoncosmetica aan.

Expertise

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123