Beton verbeteren

Wij stellen producenten van stortklaar beton, geprefabriceerde betononderdelen en betonproducten hoogwaardige en betrouwbare producten ter beschikking en ontsluiten voor architecten en planners wereldwijd nieuwe mogelijkheden voor veeleisend en rendabel bouwen. Wij helpen ze daarmee om beton in elk opzicht te verbeteren.

Nieuwe perspectieven creëren

Met onze moderne productsystemen die op de betreffende toepassing zijn toegespitst, zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en productie van beton en betonproducten verbeteren en de verwerking en nabehandeling eenvoudiger wordt.

 

Waar u ook werkzaam bent in de betonindustrie, kunt u vertrouwen op de vakkundigheid van onze betonadviseurs. Zij zorgen met alle zorgvuldigheid voor uw individuele wensen en verzekeren dat uw project in elk opzicht slaagt.

Omvangrijk productassortiment voor de betonproductie

Gaat het om beginsterkte, eindstevigheid, dichtheid, bestendigheid, oppervlaktegesteldheid of verwerking? Het maakt niet uit. Met onze hulpstoffen kunt u elk kenmerk van beton gericht bereiken. Onze nabehandelingsmiddelen beschermen het vers beton tegen uitdrogen. Onze scheidingsmiddelen zorgen ervoor dat het beton op optimale wijze losraakt van de bekisting en er hoogwaardige betonoppervlakten worden gerealiseerd. En als er tijdens het transport of op locatie op de bouwplaats beschadigingen optreden, bieden wij een uitgebreid programma met betoncosmetica aan, waarmee deze achteraf kunnen worden verholpen en er een gave verschijning ontstaat.

Expertise

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123