Uitdagingen & oplossingen

Een van de belangrijkste doelen voor iedere fabrikant van betonproducten is een hoge productiecapaciteit zonder te moeten inboeten op de productkwaliteit. Betonproducten worden overwegend gemaakt van aardvochtige betonsoorten. Door het zeer lage watergehalte zijn deze vanwege hun aard lastig te verdichten. Een bijzondere uitdaging is daarbij de optimalisatie van de groene sterkte die een snel en rendabel productieproces waarborgt. Daarnaast is een onberispelijke look met name bij kleurige betonproducten zeer belangrijk. Om een uitstekende kleursprankeling te kunnen bereiken, moeten ongewenste uitbloeiingen doeltreffend worden verminderd. Met onze verdichtingshulpmiddelen en massahydrofoberingen ondersteunen wij u bij de productie van betonproducten van de hoogste kwaliteit en leveren wij een bijdrage aan een hoge rendabiliteit.

Optimale verwerking en verdichting

Concrete Goods
Concrete Goods
Concrete Goods
Verwerkings- en verdichtingshulpmiddelen voor kwalitatief hoogwaardige betonproducten

Wij bieden fabrikanten van betonproducten in de betonproductie op hun specificaties afgestemde multifunctionele hulpstoffen aan, waarmee ze kwalitatief hoogwaardige producten kunnen maken. Onze hulpmiddelen genereren een smeereffect tussen de stalen vorm en het beton, wat bijdraagt aan de kwaliteitsverhoging van de oppervlakten.

Kleuren intensiveren en uitbloeiingen verminderen

Massenhydrophobierungen für eine makellose Optik

Massahydrofoberingen voor een onberispelijke look. Onze hoogwaardige betonadditieven verenigen goede verwerkingseigenschappen met een hydrofoberend effect. Daarmee bereikt u een vermindering van uitbloeiingen en veredelt u de look van uw kleurige betonproducten.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123