MC-Fastkick - als het snel moet gaan in de winter

21.10.2020

Met MC-Fastkick versnelt u het verhardingsproces van uw beton aanzienlijk. Bovendien zorgt u voor aanzienlijk kortere cyclustijden in de prefabfabriek en kortere verhardingstijden in de winter. Met MC-FastKick bereikt u niet alleen een verhardingsversnelling, maar ook een aanzienlijke vervloeiing. Voor beton met op PCE gebaseerde superplastificeerders zorgt het gebruik van MC-FastKick voor een extra toename van de consistentie. De verhardingsversneller geeft het beton ook zeer goede verwerkingseigenschappen en maakt hoge vroege sterktes mogelijk.


Grote voordelen voor prefabfabrieken en in de winter

 

MC-FastKick biedt prefab werken grote voordelen, omdat ze de sterkte die nodig is voor het ontkisten aanzienlijk sneller kunnen bereiken en zo hun ontkistingsfrequentie kunnen verhogen. Het maximale versnellingseffect bedraagt ​​zes tot twaalf uur voor CEM I, ongeveer acht tot zestien uur voor CEM II en ongeveer tien tot twintig uur voor CEM III. MC-FastKick is daarom niet alleen geschikt voor gebruik in prefabfabrieken, maar ook in de betonmortel industrie, omdat langere uithardingstijden gecompenseerd kunnen worden.

 

Kortere uithardingstijden en hogere ontkistingsfrequenties

MC-FastKick heeft een positief effect op de kristalgroei van de calciumsilicaathydraatfasen in beton. Dit leidt tot een verhoogde vroege sterkte zonder de andere betoneigenschappen nadelig te beïnvloeden. MC-Fastkick 111 kan worden gebruikt voor beton en gewapend betonHet werkingsmechanisme van MC-FastKick geeft het beton een kick in de ware zin van het woord, versnelt het uithardingsproces aanzienlijk en zorgt zo voor aanzienlijk kortere cyclustijden in de prefabfabriek en kortere uithardingstijden in de winter.
Het werkingsmechanisme van MC-FastKick geeft het beton een kick in de ware zin van het woord, versnelt het uithardingsproces aanzienlijk en zorgt zo voor aanzienlijk kortere cyclustijden in de prefabfabriek en kortere uithardingstijden in de winter.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123