Nieuwe mixer bescherming Intaktin Bio

16.12.2021

Het Intaktin-systeem van MC-Bouwchemie bestaat uit gebruiksklare, oplosmiddelvrije en gemakkelijk verspuitbare oliën voor de bescherming van de mixer. Het mixerbeschermingssysteem van MC-Bouwchemie is nu uitgebreid met de milieuvriendelijke mixerbescherming Intaktin Bio op plantaardige oliebasis. Als beschermend en verzorgend middel heeft het zeer goede kruipende eigenschappen en een hoge corrosiebescherming en beschermt het niet alleen alle soorten bouwmachines en gereedschappen effectief tegen aangroei van beton en mortel, maar is het ook snel biologisch afbreekbaar.

 

De milieuvriendelijke mixerbescherming Intaktin Bio van MC-Bouwchemie is gebaseerd op een nieuwe generatie grondstoffen. Dankzij de optimale combinatie van plantaardige oliën en speciale additieven die de hechting verminderen, voldoet Intaktin Bio aan de hoogste milieunormen en biedt het een effectieve en langdurige bescherming voor alle soorten betonmixers, betonpompen en bouwmachines, zoals bv mortelmixers, betonemmers enz. Het is ook geschikt voor het onderhoud van bekistingspanelen, rails en magneten in de prefabfabriek en voor het losmaken van verroeste draden. Daarnaast bevat Intaktin Bio een speciale corrosiebescherming die het staal effectief beschermt tegen roestvorming. Het is robuust en kan zowel in de zomer als in de winter universeel worden gebruikt in prefab- en transportbetoncentrales en op de bouwplaats.

 

Hoge effectiviteit

Intaktin Bio voorkomt dat mortel en beton vastplakken in beton- en mortelmixers en andere apparaten. De milieuvriendelijke mixerbescherming wordt meestal gelijkmatig opgespoten nadat het apparaat is gereinigd met de MC-Spezialspritze of andere in de handel verkrijgbare, oliebestendige spuitapparaten. Apparaten en gereedschappen die regelmatig worden onderhouden met Intaktin Bio zijn snel en eenvoudig te reinigen - in de meeste gevallen is afspuiten met een waterslang voldoende. Door regelmatig te behandelen met Intaktin Bio kunnen in veel gevallen zelfs reeds uitgeharde beton- of mortelresten van hechtingen ontdaan worden.

 

Hoge milieu-en gezondheidsbescherming en veiligheid op het werk

Intaktin Bio is getest conform OESO 301 F en geclassificeerd als snel biologisch afbreekbaar met een afbraaksnelheid van 89% na 28 dagen. De mixerbescherming is labelvrij volgens de CLP-verordening, die de indeling, etikettering en verpakking van stoffen en mengsels in Europa regelt. Dit betekent dat het niet gemarkeerd hoeft te worden met gevarenpictogrammen enz. en dat er dus geen waarschuwingen voor gevaren zijn. Naast de hoge mate van effectiviteit voldoet het ook aan zeer hoge eisen op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid op het werk.

 

De nieuwe Intaktin Bio-mixerbescherming van MC-Bouwchemie beschermt niet alleen betonmixers, maar ook alle soorten bouwmachines en gereedschappen effectief tegen de ophoping van beton en mortel, het is ook milieuvriendelijk en snel biologisch afbreekbaar.
De nieuwe Intaktin Bio-mixerbescherming van MC-Bouwchemie beschermt niet alleen betonmixers, maar ook alle soorten bouwmachines en gereedschappen effectief tegen de ophoping van beton en mortel, het is ook milieuvriendelijk en snel biologisch afbreekbaar.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123