Vers van de pers: de nieuwe MC aktiv is er

27.04.2021

De eerste uitgave van de MC aktiv in 2021 is verschenen. Het biedt wederom een leuke en interessante mix van nieuws, projecten en thema’s rondom en vanuit de MC groep. Van speciaal beton voor eeuwenoude gebouwen tot innovaties en inspiratie, maar ook actuele en interessante projecten uit de productwereld van MC.

 

TOPTHEMA: Speciaal beton

Het TOPTHEMA van de eerste editie is gewijd aan speciaal beton dat werd gebruikt in twee eeuwenoude bouwwerken, het Fifth Water Supply System in Israël en het Emscher-project in het Ruhrgebied, waarvoor de beton technologische knowhow van MC en ook de betonhulpstoffen gevraagd zijn.BIG PICTURE: Uniforme zichtbetonlook voor de beurs in Düsseldorf

De huidige BIG PICTURE laat op indrukwekkende wijze zien hoe een uniforme zichtbetonlook met de betoncosmetica van MC werd gecreëerd in een nieuw gebouw van de beurs in Düsseldorf.

 

INNOVATIES & INSPIRATIES van MC

In onze rubriek INNOVATIE informeren wij u over onze nieuwe producten: van de gekleurde coating voor interieurs MC-Color LE tot onze nieuwe ééncomponentige afdichtingsslurry MC-Proof 600 Xtra en het nieuwe additief Murasan Hydrotech 802 voor de productie van betonproducten tot de nieuwe ééncomponentige betonbescherming Zentrifix F 21.

In onze rubriek INSPIRATIE laten we u de veelzijdigheid zien van onze nieuwe injectie MC-Injekt 2300 flow. Dankzij deze innovatie en het multifunctionele 2-in-1 systeem kunnen vrijwel alle lekken in een gebouw of bouwdeel succesvol en permanent afgedicht worden.

 

Klik op de respectievelijke productnaam om direct naar het persbericht of folder te gaan.

 

Met onze rubriek INSPIRATIE laten we u zien hoe u esthetisch aantrekkelijke wandoppervlakken kunt creëren met onze producten en een speciale spachteltechniek, marmerlook cosmetica. Een absolute eyecatcher!

 

BEST PRACTICE: Projecten, Projecten, Projecten

En daarnaast berichten we in de rubriek BEST PRACTICE opnieuw over een groot aantal interessante projecten waarbij de productsystemen van MC-Bouwchemie werden gebruikt. Van het exclusieve wooncomplex "Seewinkel" aan het Phoenix-meer van Dortmund tot de Hričov-waterkrachtcentrale in Slowakije en de Predigtstuhl-kabelbaan in Bad Reichenhall tot de parkeergarage in Leibstadt (Zwitserland), het logistieke centrum Hermes in Hannover en de dierentuin van Zürich.

Zoals gewoonlijk ronden we ons nummer af met interne onderwerpen en personalia.

 

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?

Bekijk dan onze actuele uitgave:

>> Klik hier voor de duitstalige PDF van het huidige nummer van de MC aktiv ...... 

>> Klik hier voor de engelstalige PDF van het huidige nummer van de MC aktiv

 

MC aktiv 1/2021
MC aktiv 1/2021
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123