Nieuwe milieuvriendelijke reiniger MC-Cleaner eco

10.06.2021

MC-Bouwchemie heeft de nieuwe, milieuvriendelijke gereedschaps- en apparatenreiniger MC-Cleaner eco op de markt gebracht. Naast een zeer goede reinigingsprestatie is MC-Cleaner eco gebruiksvriendelijk en biedt een milieuvriendelijke eco-balans.

 

Bij het reinigen van handgereedschap en verwerkingsmachines wordt tegenwoordig nog vaak gebruik gemaakt van reinigingsmiddelen op basis van snel verdampende oplosmiddelen. De daaruit voortvloeiende gevaren voor de gezondheid van de gebruiker vanwege damp opname via de luchtwegen zijn niet onbelangrijk en vereisen daarom een ​​zeer zorgvuldige hantering. De GHS-markering moet hier zorgvuldig worden nageleefd en het consequente gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen wordt aanbevolen. Als u dergelijke reinigingsmiddelen gebruikt, kan dit ook leiden tot extra maatregelen zoals bv. een technische ventilatie of zelfs een toepassingsverbod van het product. Dit kan voorkomen worden met de MC-Cleaner eco.Goed reinigend effect, lagere dosering, minder dampen en zeer goede ecologische balans

De nieuwe, milieuvriendelijke gereedschaps- en apparatenreiniger van Mc-bouwchemie biedt extreem goede reinigingseigenschappen bij lage gebruikshoeveelheden. Met de MC-Cleaner eco kunnen gereedschappen en apparaten die vervuild zijn door gebruik van o.a. reactieve harsen, b.v. op epoxy- of polyurethaanbasis of kitten, volledig gereinigd worden. Slijtdelen in machines zoals bv afdichtingen, worden in tegenstelling tot in de handel verkrijgbare, agressievere reinigingsmiddelen, niet zo sterk aangetast en zijn dus duurzamer. Doordat schadelijke dampen tot een minimum worden beperkt, wordt de belasting van de werkomgeving en de gebruiker aanzienlijk verminderd.

 

Omdat MC-Bouwchemie voornamelijk organische grondstoffen gebruikt voor de productie van reinigers zonder verplichte etikettering, heeft de nieuwe reiniger een zeer goede eco-balans.

 

Naast een zeer goede reinigingsprestatie is MC-Cleaner eco gebruiksvriendelijk en biedt een milieuvriendelijke eco-balans.
Naast een zeer goede reinigingsprestatie is MC-Cleaner eco gebruiksvriendelijk en biedt een milieuvriendelijke eco-balans.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123