Nieuwe fijnplamuur Emcefix floor

06.09.2019

Emcefix floor is de nieuwe, cementgebonden fijnplamuur van MC-Bauchemie, die is bestemd voor een snelle en duurzame, cosmetische reparatie van dekvloeren en betonnen vloeren. De nieuwe cosmetische en reparatieplamuur van MC-Bauchemie is klaar voor gebruik en hoeft alleen nog maar met water te worden gemengd.
Veelzijdige toepassingsgebieden: Het is geschikt voor het aanbrengen van de plamuur op kleine en grote oppervlakten bij dekvloeren en betonnen vloeren in een laagdikte van 1 – 10 mm, maar eveneens voor de reparatie van traptreden en verhogingen, en van scheuren, krimpholtes en gaten in een laagdikte van max. 30 mm per keer. Ook wandoppervlakken kunnen daarmee over een grote oppervlakte worden geplamuurd. Vanwege zijn uitstekende mechanische eigenschappen – drukvastheid > 35 N/mm² en buigtreksterkte > 6 N/mm² – kan het zonder bezwaren op belopen en door vorkheftrucks bereden oppervlakken worden toegepast.
De verwerking en egalisatie van Emcefix floor gaat heel gemakkelijk. De fijnplamuur hardt zonder scheuren en vrijwel zonder noemenswaardige spanning uit en de gerepareerde oppervlakken zijn na zes uur* alweer begaanbaar. Momenteel is Emcefix floor verkrijgbaar in de kleur betongrijs. Binnenkort wordt het assortiment aangevuld met de tinten steengrijs, middengrijs en witgrijs.

* na het aanbrengen bij 20 °C en 50% relatieve luchtvochtigheidDe nieuwe fijnplamuur van MC-Bauchemie, Emcefix floor, kan op allerlei manieren worden toegepast. Het is net zo geschikt voor een snelle en duurzame cosmetische reparatie van dekvloeren en betonnen vloeren, als voor de reparatie van traptreden en verhogingen.
De nieuwe fijnplamuur van MC-Bauchemie, Emcefix floor, kan op allerlei manieren worden toegepast. Het is net zo geschikt voor een snelle en duurzame cosmetische reparatie van dekvloeren en betonnen vloeren, als voor de reparatie van traptreden en verhogingen.
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123