MC aktiv 3/22 is gepubliceerd

16.12.2022

In het derde nummer van de MC aktiv van dit jaar besteden we aandacht aan de MC FastKick uithardingsversnellers, die tal van voordelen bieden in de prefab-industrie en in de winterbouw, maar ook in de productie van stortklaar beton. Daarnaast biedt de MC aktiv een mix van interessante en inspirerende reportages over innovaties, projecten en intern nieuws over en van de MC groep.

Die neue Ausgabe MC aktiv 3/2022 mit dem TOPTHEMA Schnell, schneller, MC-FastKick – der Kick für den Beton
Die neue Ausgabe MC aktiv 3/2022 mit dem TOPTHEMA Schnell, schneller, MC-FastKick – der Kick für den Beton
© MC-Bauchemie 2024

TOPTHEMA: Snel, sneller, MC-Fastkick - de kick voor het beton

Het TOP-TOPIC in deze uitgave gaat over de uithardingsversnellers MC-Fastkick, die zowel in de prefab-industrie als in de winterbouw alsook bij de productie van stortklaar beton vele voordelen bieden. Het koolstofvrij maken van het productieproces en de drastisch gestegen grondstof- en energiekosten zetten de betonfabrikanten steeds meer onder druk. Met de uithardingsversnellers MC-FastKick bespaart u niet alleen kosten, maar ook tijd in de productie - en levert u ook een bijdrage aan de bescherming van het klimaat.

BIG PICTURE: Grote ceremonie voor 80 jubilarissen

Onze actuele BIG PICTURE toont ongeveer 80 medewerkers die tussen 2020 en 2022 hun 10e, 25e en 40e jubileum vierden bij MC. De directie van MC-Bouwchemie nodigde de jubilarissen uit voor een grote plechtigheid in het GOP Variété Theater in Essen.

INNOVATIE & INSPIRATIE van MC

Ook in dit nummer presenteren we de nieuwste innovaties uit de MC-productwereld. Dit keer met de nieuwe drinkwatermortel type 1 MC-RIM PW 111, het nieuwe milieuvriendelijke ontkistingsmiddel Ortolan Extra 795 en de kalkpleister Elegant MRP.

 

In onze INSPIRATIE-sectie laten we zien wat de MC-RockMortar kan doen. Met de microsilica gemodificeerde sculptuurmortel van MC-Bouwchemie kunnen fantastisch mooie landschappen met rotsen, muren, bomen, exotische gebouwen en tempels worden gecreëerd die er bedrieglijk echt uitzien.

BEST PRACTICE: Projecten, projecten, projecten

Op het gebied van BEST PRACTICE bieden wij wederom een ​​grote keuze aan interessante projecten waarbij onze producten een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het succes van de herstel- en bouwwerkzaamheden. In dit nummer zijn dat onder andere: de internationale luchthaven van Kuala Lumpur 2, de Toyota-dealer in Vietnam en het Mandarin Oriental-project in Tel Aviv.

 

DUURZAAMHEID

MC heeft opnieuw deelgenomen aan de EMAS-eco-audit volgens Europese normen door een EMAS-milieubeoordelaar en is ook gecertificeerd volgens ISO 14001. De nieuwe milieuverklaring vindt u hier.

Daarnaast presenteren we in de sectie DUURZAAMHEID EFC-beton (Earth Friendly Concrete), dat is ontwikkeld door het bedrijf WAGNERS in Australië en MC-Bouwchemie.  

 

Zoals gebruikelijk ronden we ons nummer af met interne onderwerpen en personalia binnen de MC groep.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Bekijk dan onze actuele uitgave:

>> Klik dan hier voor de Duitstalige PDF van het huidige nummer van de MC aktiv...

>> Klik dan hier voor de Engelstalige PDF van het huidige nummer van de MC aktiv...

 

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123