Corona-update: leveringscapaciteit verzekerd

25.03.2020

De toenemende verspreiding van het nieuwe coronavirus houdt de wereld al enkele weken in spanning. De drastische maatregelen van de regering hebben het sociale leven en de economie beperkt. MC-Bouwchemie heeft in een vroeg stadium maatregelen genomen om de gezondheid van haar werknemers en hun families, maar ook van klanten en zakenpartners te beschermen, en om de productie en de leveringscapaciteit van het bedrijf te waarborgen.


Ons bedrijf volgt de wettelijke voorschriften van de overheid en de aanbevelingen van het RIVM en heeft naast uitgebreide hygiëne- en gedragsinstructies aanvullende maatregelen genomen:

 

- Alle MC-evenementen met externe deelnemers werden vroegtijdig en tot nader orde geannuleerd. We laten u ruim van te voren weten of, en wanneer dit verandert. Externe en interne afspraken vinden vrijwel uitsluitend telefonisch of online plaats.

- Voor afspraken die persoonlijk moeten plaatsvinden, houden we ons aan strikte hygiëne- en gedragsregels.

- De thuiskantoorregel werd uitgebreid en er zijn nieuwe methodes geïntroduceerd in de productie, logistiek en administratie om contactbeperkingen en leveringen te garganderen.

 

Voor u geen beperkingen
De ondersteuning van onze klanten, partners en leveranciers is verzekerd en onze mensen staan nog steeds voor u klaar.
Onze buitendienstmedewerkers adviseren en ondersteunen onze klanten graag telefonisch, per e-mail of video, onze kantoren zijn bemand en onze productie en logistiek gaan door.
Als u vragen heeft of ondersteuning ter plaatse nodig heeft neem dan contact op met uw rayonmanager, die zeker een oplossing voor uw vragen zal vinden.
 

In deze turbulente tijden zullen we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de gezondheid van onze medewerkers en klanten te beschermen en aan de andere kant om u te blijven ondersteunen met onze producten en onze gebruikelijke service.
 

Zorg goed voor uzelf en blijf gezond! 

De ondersteuning van onze klanten en leveranciers is verzekerd en onze mensen staan nog steeds voor u klaar
De ondersteuning van onze klanten en leveranciers is verzekerd en onze mensen staan nog steeds voor u klaar
© MC-Bauchemie 2024
abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123