Over ons

MC-Bauchemie Müller GmbH & Co. KG is een van de toonaangevende internationale producenten van bouwchemische producten en technieken. De groep, met hoofdvestiging in Bottrop, is met 2.500 medewerkers actief in meer dan 40 landen en staat al meer dan 50 jaar voor innovatieve oplossingen voor zowel betonveredeling, als voor bescherming en instandhouding van bouwwerken.

Geschiedenis van MC in het kort … 

MC for the concrete industry
Producenten van transportbeton, betonnen prefab delen en betonwaren profiteren van de hoge kwaliteit van onze toevoegingen voor beton en mortel, middelen voor nabehandeling, scheidingsmiddelen en kosmetische preparaten voor beton. 

Meer … 

MC for infrastructure and industry
Planners, architecten, opdrachtgevers, overheidsinstanties en verwerkende bedrijven kunnen vertrouwen op onze technisch hoogstaande beschermings- en reparatiesystemen voor civieltechnische en industriële bouwwerken. Dit geldt evenzeer voor onze unieke serviceverlening. 

Meer …

MC for buildings
Van planning en inschrijving tot en met uitvoering biedt MC opdrachtgevers, architecten, planners en verwerkende bedrijven in de sector hoogbouw de beste oplossingen.

Meer …

MC for consumers
Bij de MC groep horen ook Botament en Ultrament die kwalitatief uitstekende producten aanbieden voor de specifieke behoeften van professionele verwerkers en eindverbruikers. 

De naam Botament staat al meer dan 20 jaar voor productsystemen en speciale bouwstoffen van professionele kwaliteit die leverbaar zijn via de tegel- en bouwstoffenhandel. Verdere informatie op

www.botament.com 

De producten van Ultrament zijn al meer dan 35 jaar verkrijgbaar bij speciaalzaken en doe-het-zelf winkels. Verdere informatie op 

www.ultrament.de Bedrijfsfilosofie


Ieder afzonderlijk product kan een beslissende rol spelen bij een compleet bouwwerk of de reparatie ervan. De verkeerde productkeuze of een onjuiste toepassing kunnen leiden tot schade aan elementen en in extreme gevallen zelfs levensbedreigend worden. Op planners, ingenieurs en verwerkers rust derhalve een grote mate van verantwoordelijkheid.

Wij zijn er ons van bewust dat het niet alleen om uw eigen reputatie gaat, maar ook om de reputatie van ondernemingen en de veiligheid van mensen. Daarom gaan wij bij ieder product te werk met de noodzakelijke zorgvuldigheid om onze klanten en partners de nodige zekerheid en gemoedsrust te bieden. U kunt vertrouwen op ons gefundeerde en vakkundige advies en onze producten voor talrijke toepassingen. Deel uitmaken van MC betekent verantwoordelijkheid nemen voor levens en reputaties. 

Wij nemen bouwen serieus. 

BE SURE. BUILD SURE.