MC-Bouwchemie organiseert diverse opleidingsdagen voor haar relaties in oktober en november 2017

opleidingsdagen in oktober en november 2017

MC Bouwchemie organiseert diverse opleidingsdagen voor haar relaties in oktober en november 2017.

Wij willen onze relaties graag op de hoogte houden van de huidige stand der techniek en nieuwste ontwikkelingen. Daarom bieden wij verschillende opleidingsdagen aan, zodat u zelf een passende invulling kunt geven. Tijdens deze dagen kunt u kennis maken met de applicatie van vloersystemen, het repareren én beschermen van beton en / of de injectietechnieken uw eigen maken. De vloerendag én betonreparatiedag zijn aansluitend, en kunnen derhalve gecombineerd worden. De injectiescholing duurt 2 dagen en is inclusief een KIWA diploma.
  

- 18 oktober: Vloerendag

Op deze dag informeren wij u over de meest betrouwbare en duurzame manieren om een kunststofvloer aan te brengen. U maakt kennis met de verschillende toepassingen van ondergrondvoorbehandeling, de opbouw van een goed vloersysteem en welke vloersystemen mogelijk zijn. U zult ook zelf verschillende materialen verwerken. Deze informatieve, praktijkgerichte dag is geheel kosteloos.

- 19 oktober: Betonherstel- en wandbeschermingsdag
Op deze dag leert u de verschillende principes van betonherstel. U werkt met verschillende reparatiematerialen volgens Europese norm en maakt daarnaast kennis met diverse poetsmaterialen. Naast reparatie gaat u aan de slag met beschermende wandcoatings. Deze informatieve, praktijkgerichte dag is geheel kosteloos.

U kunt u via onderstaande link aanmelden:

info@mc-bouwchemie.nl