MC Bauchemie Market Segments

MC-Bouwchemie organiseert diverse opleidingsdagen voor haar relaties in oktober en november 2017

Wij willen onze relaties graag op de hoogte houden van de huidige stand der techniek en nieuwste ontwikkelingen. Daarom bieden wij verschillende opleidingsdagen aan, zodat u zelf een passende invulling kunt geven. Tijdens deze dagen kunt u kennis maken met de applicatie van vloersystemen, het repareren én beschermen van beton en / of de injectietechnieken uw eigen maken. De vloerendag én betonreparatiedag zijn aansluitend, en kunnen derhalve gecombineerd worden. De injectiescholing duurt 2 dagen en is inclusief een KIWA-diploma.
De verschillende data kunt u vinden op onze site.

 

meer

Snel industrievloersysteem voor weekendprojecten

MC-Floor-Screed

Bottrop, 6 april 2017. MC-Bouwchemie heeft met MC-Floor Screed een nieuw industrievloersysteem ontwikkeld waarmee vloeren van bijvoorbeeld productiehallen, magazijnen, logistieke ruimten enz. binnen een dag kunnen worden hersteld en één of twee dagen later weer berijdbaar zijn. Vanwege de snelle uitharding en grote belastbaarheid is MC-Floor Screed uitstekend geschikt voor de snelle reparatie van zwaar belaste industriële vloeren, en daarmee ook optimaal voor vloeren die in het weekend gereed moeten zijn. MC-Floor Screed helpt hierbij bedrijven bij dergelijke reparatiewerkzaamheden uitvaltijden te verminderen en kosten te reduceren.

meer

MC-Bouwchemie ontvangt productcertificaat conform BRL-K 19143 voor haar slijtlagen

KiWa Certficaat voor MC

Kiwa heeft twee producten van MC, MC-Dur 1200 VK-Grip en MC-Dur 1300 VK-Grip, gecertificeerd voor de kunststofslijtlagen op stalen, houten, bitumineuze en betonnen ondergronden van kunstwerken.

meer

Injectiescholing 29 en 30 november 2017 met Kiwa certificaat

Injectiescholing BZB

Tijdens het 2-daagse seminar kunt u kennis maken met verschillende injectiesystemen en materialen. Elk injectiesysteem vereist hoge kennis en bijscholingsactiviteiten. In deze huidige tijd stellen opdrachtgevers steeds hogere eisen aan bedrijven op het gebied van het hebben van de juiste certificaten. Het is daarom voor u van belang dat u en uw personeel regelmatig bijscholing genieten. Het seminar houdt rekening met de volgende normen: DIN EN1504-5 en ZTV-ING. 

meer

Nieuwe invoer Oudere invoer